Hírek



2013.február 1.

A GameTracker ranglistáján már a 2. helyen áll az egyik public szerverünk, továbbá egy másik szerverünk 7. és egy harmadik szerverünk pedig 11. helyen!


- - - - - -   

2012. november. 2.
Mivel többen jeleztétek, hogy sok a csaló a szervereken (kevés, csak 3 adminunk felügyeli a szervereket, akik nem tudnak a nap 24 órájában a szerveren lenni), ezért aki szeretne önkéntesen segíteni a csalók kiiktatásában, akkor a tagfelvétel menüpontban jelentkezhet a pozícióra, és ha alkalmasnak bizonyul, akkor beállhat a rendrakók közé.
Jeligének irjátok a jelentkezésbe: "Adminnak jelentkezek"

- - - - - -  


2012. október 18.
Kedves Játékosok! Aki esetleg szeretné közzétenni a Fragmovieját, az jelezze a linkel együtt nekünk ÜZENETben és kitesszük ide illetve az oldalunkra is! A legjobb moviet a több ezer fős Xfire klubban is szétküldjük! Addig is fragben gazdag szép napot kívánunk nektek!


- - - - - -  
 
2012. augusztus 11.
Beneveztünk egy Night cup-ra, ahol 14 másik klánnal mértük össze tudásunkat, persze nem kellett mindegyik csapattal játszanunk hiszen egyenes kiesés volt. Az első meccsünket a RappidBoys ellen játszottuk. Egy mapos (toujane) meccs volt, ahol 11-4re sikerült nyernünk. A második meccsünk a CREWBEST MultiGAMING ellen lett volna, azonban ezt játék nélkül nyertük mert nem jelentek meg (ezzel be is kerültünk az elődöntőbe). A döntőbe jutásért burgundy-n mérkőztünk meg a SONEX esports klánnal, ahol 11-7 állásnál dőlt el, hogy a döntőben vagyunk. A döntőben (2 mapos) a SMURF ellen 13-7re veszítettünk burgundy-n, majd carentan-n a 8. lehozott körüknél eldőlt a meccs. Sok érdekesség felmerült ennél a csapatnál, de bizonyíték nélkül nem vádaskodunk, úgyhogy gratulálunk nekik a győzelemhez!!! A kupáról röviden: A szervezés rendben volt, és a csapatok is normálisak voltak. A fenti linken megnézhetitek a többi csapat helyezését is!

- - - - - -   

2012. május 1.
Úgy döntöttünk, hogy bővítjük az e'TeAm-et, ezért létrehoztunk egy CB csapatot, ahol még tart a tagfelvétel. Folyamatosan teszteljük a játékosokat, és a felvételt nyertekből összeállítjuk CB csapatunkat. A TGF menete a következő:
 
1. A játékos jelentkezik a weboldalon
2. A jelentkezők közül kiválasztjuk a számunkra megfelelőeket
3. Ezen játékosokat felkeressük Xfire-n
4. Egy rövid elbeszélgetés után (TS), teszteljük őket
5. A teszt során felmérjük:
- A játékos mennyire figyel a rábízott feladatra (taktika)
- A játékos milyen ügyesen lő különböző fegyverekkel (skill)
- A játékos helyzetfelismerő képességét, illetve az önállóságát
6. 1-2 War alatt kapunk egy képet az illetőről, és a játékáról, ami alapján meghozzuk a döntést
 
Úgy tűnhet, hogy nagyon nehéz ide bekerülni, de az értelmes, tiszta játékosok már fél lábbal bent vannak! :)